Víctor Carrasco suma una nova medalla europea en múixing sobre terra

foto

L’esportista de Vallbona d’Anoia va obtenir aquest cap de setmana a Nybro (Suècia) un nou èxit internacional amb una medalla de plata en Bikejoring als Campionats d’Europa de la IFSS. Natàlia Camps va ser l’altra esportista de la FCEH dins del Top 10.

Amb la regularitat que el caracteritza, el català Víctor Carrasco va tornar a complir amb els pronòstics i va afegir una nova medalla al seu extens palmarès.

Després del títol mundial de la ICF obtingut el primer cap de setmana d’octubre a Polònia, el múixer de l’equip RFEDI va completar un espectacular inici de temporada amb la medalla de plata als Campionats d’Europa de la IFSS (International Federation of Sleddog Sports).

La competició, celebrada a la localitat de Nybro, al sud-est de Suècia, va comptar amb prop de 400 participants i va celebrar divendres les finals de bikejoring i canicròs. En la modalitat de Bikejoring Homes Sènior (DBM), el Víctor Carrasco i la seva gossa Rona van segellar la medalla després d’obtenir el millor temps per una sola dècima entre tots els participants, resultat que se sumava al tercer millor registre aconseguit dijous en la primera màniga.

“Sembla que se’ns resisteix el títol continental però, sobretot, em quedo amb la feina que ha fet la Súper Rona. Ha estat impecable” comentava el català després d’una exigent cursa, on va mantenir un igualat i intens frec a frec amb els altres dos membres del podi. El campió final, el noruec Viktor Sinding-Larsen, només va ser 10 segons més ràpid, mentre que el Víctor va acabar superant al txec Martin Klár, medalla de bronze, per només 6 dècimes.

Per la seva part, la catalana Natàlia Camps també va aconseguir estar entre les 10 millors de la seva categoria, Bikejoring Dones Veteranes (DBMW), on va acabar en 9a posició.

Respecte a la resta de representants de la FCEH, que també formaven part de la delegació RFEDI, Moisés Valero va ser 11è en categoria Scooter 2 Gossos Nòrdics (DS2N) mentre que en categoria Scooter 2 Gossos (DS2), el Javier Bonilla va ser 21è i el David Pararol, 22è.

 

Resultats

https://bit.ly/2Q6aXyO

https://bit.ly/2z9EEaU