12 podis catalans en la 14a Puigcerdà Fons a La Llosa

Marta Cester, Bernat Galcerán (Júnior 2), Lydia Iglesias (Júnior 1), Carola Vila i Gral Sellés (Cadet) s’han proclamat Campions i Campiones. 

Aquest diumenge 11 de gener s’ha celebrat la 14a edició de la popular i internacional Puigcerdà Fons, cursa de tècnica clàssica i per a totes les edats i nivells, a La Llosa, al sector Clavera. La cursa, que forma part del circuit de la Copa Catalana i Copa Nins de la disciplina i puntua per a Copa Espanya, va constar de 4 distàncies: 30, 15, 5 i 2,5 quilòmetres. 

Els resultats més destacats dels fondistes catalans del Centre de Tecnificació han estat els següents: En categoria Sènior i a la distància de 30 quilòmetres, Berta Morral ha assolit la 2ona millor marca mentre que el seu company Oscar Jorba ha finalitzat 4t en la mateixa distància i categoria.

En la distància dels 15 quilòmetres, els fondistes Marta Cester i Bernat Galcerán s’han proclamat Campions en la categoria Júnior 2, seguits de Mario Parodi i Julen Armendariz, 2on i 3er en homes, respectivament. 

Lydia Iglesias i Pepa Garcia s’han fet amb el títol de Campiona i Sots Campiona de la categoria Júnior 1, categoria en la qual Roger Espinet ha fet 3er, també a la distància de 15 quilòmetres.

Finalment, en Cadet i a la distància de 5 quilòmetres, Carola Vila i Gral Selles han estat 1eres, Paula Martinez i Cesc Collel 2ones i Rita Auladell 5a. 

Enllaços relacionats
Resultats complets