17è Trofeu Cargol de Neu a Masella

Més de 300 nens i nenes van retrobar-se dissabte 19 de març a la prova de Gegant del 17è Trofeu Cargol de Neu a Masella, segona prova del circuit AudiQuattroCup dins del programa de la Federació Catalana d’Esports d’hivern (FCEH).

Una vegada més, el sol va acompanyar la jornada de dissabte a la pista de la Davallada, que es va omplir de gom a gom per veure en acció els corredors, d’entre 7 i 10 anys.

L’estat de la neu humida i condicionada per les temperatures primaverals, va marcar el descens dels corredors, més lent i accidentat del que és habitual. També va influir en la cursa el canvi de traçat que es va produir entre els alevins I i II per intentar aprofitar la neu en millor estat.

Malgrat això, els joves corredors de l’AudiQuattroCup van oferir una cursa emocionant en la que els favorits van ocupar les primeres posicions d’uns pòdiums força repartits.

Multitudinària festa a Alp

La clàssica festa postcarrera al pavelló d’Alp també va comptar amb una nodrida representació de clubs, corredors i familiars que van gaudir amb els tallers de capoeira i pizzes i la resta organitzats per Llet Nostra, Atomic. Tampoc va faltar el berenar popular i la degustació de productes que tant agraden a grans i petits.

Classificacions:

Aleví I femení

1a – Claudia Blanco del LMCE

2a – Paula Tortajada del LMCE

3a – Cristina Servat del CANMC

 

Aleví I masculí

1r – Gerard Verdú del ECPCGR

2n – Joan Labal del GRAN

3r – Martí Torrades del MLEC

Aleví II femení

1a – Elsa Maristany del CAEI

2a – Clara Albert del CAEI

3a – Rut Sellas del CANMC

Aleví II masculí

1r – Daniel Larriu del CEVA

2n – Marc Cases del CAEI

3r – Joan Gorgues del LMCE


Més informació al web de la FCEH – disciplines. i al web del circuit www.audiquattrocup.es