1r lloc de Nuria Pau als dos Eslàloms del Memorial Albert Pardo

Aquest cap de setmana va tenir lloc El Memorial Albert Pardo a l’estació hivernal de La Molina. La competició va constar de dos eslàloms, una dissabte i un altre diumenge, i la bona organització va garantir unes excel·lents proves durant els dos dies de competició.

A la prova d ‘Eslàlom Homes de dissabte, el català Carles Danel (LMCE) (que pertany a l’Equip de Tecnificació Alpí de la FCEH) va fer el primer lloc, l’andorrà Josh Alayrach va quedar 2n i Antxon Isusi (CAEI) (3r). Els millors de la categoria Juvenils 1 van ser Josh Alayrach (2n), Pol Ferrer (4t) i el francès Jean Mathieu Andrieu (5è). De la categoria Juvenils 2 les millors marques van ser per Carles Danel (1r), Antxon Isusi (3è) i Miguel Escayola (CAEI) (6è). El millor Sènior va estar Marcos Sánchez amb un 8è lloc.

A la prova de diumenge, els tres primers llocs van ser per tres participants de la categoria Juvenils 2. El guanyador va estar Joaquim Salarich (LMCE) (que forma part del Grup Júnior de la RFEDI), seguit de Diego Apraiz i Juan del Campo (CEVA). A la categoria Juvenils 1, la millor marca la va fer el francès Emeric Parent (5é), seguit del  francès Jean Mathieu Andrieu (9è) i l’espanyol Toni Puig Pallas (MLEC) (12è). A la categoria Sènior, el millor resultat el va aconseguir Nicolas Sarremejane (4t).

A la prova d’Eslàlom Dones de dissabte, la guanyadora va ser Núria Pau (LMCE), integrant del Grup Junior RFEDI. En 2a posició va quedar Annia Quixal (GRAN) i en 3r lloc Maria Ucelay (CAEI), totes tres de la categoria Juvenils 2. La millor de la categoria Juvenils 1 va ser Mireia Martorell (GRAN) (4a), seguida de Natalia Deu (6a). La millor Sènior va ser Natàlia Gorina amb una 13a posició. A la prova de diumenge, la Núria Pau va tornar a guanyar, seguida d’Anna Diaz-Prieto (UEC-M) i Agathe Lumeau. A la categoria Juvenils 1, la millor va ser Anna Diaz-Prieto amb una 2a posició i la francesa Laurie Alieu (4a). La tercera millor Juvenil 2 va ser Maria Ucelay que va aconseguir la 7a Posició. Natalia Gorina (CANMC), amb la 15a posició va ser la millor de la categoria Sènior.

Cliqueu a sobre de les imatges per ampliar-les.