1r Trofeu La Marmota Surfera a Masella

El passat 26 de març l’estació ceretana de la Masella va acollir el primer Trofeu La Marmota Surfera, última prova del circuit Mini Surfers de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH)

En una jornada assolejada, els nens i nenes en categories renyocs i Infantils I i II, que formen la base de l’snowboard català, van participar a l’última prova de la primera edició del circuit Mini Surfers. Les classificacions en categoria femenina renyocs van ser les següents. Anna Gamell del IND va aconseguir la medalla d’or, seguida de Laura Blanco del SBAREA amb la medalla de plata i Bea Raventos del  CEMT va ser bronze. Pel que fa a la categoria masculina Andres Jerz de l’ELEMEN es va imposar davant d’Erik Zurita del SBAREA i Aleix Cuixart del club ALSINA.

En categoria Infantil I noies Silvia Giménez del CEMT va ser la única a fer podi. Pel que fa a la categoria masculina infantils I nois el corredor Nil Torres del CEMT va ser primer a podi, seguit en segona posició d’Andreu Segura de l’ELEMEN. Dylan Kleijn de l’ELEMEN va fer tercer lloc.

En categoria Infantil II noies les companyes d’equip Maria Hidalgo i Julia Pujol Casado del CEMT van composar el podi en primera i segona posició. Pel que fa al podi masculí altres dos components del CEMT van copar les dues primeres places del podi. Aleix López i Sergi Hidalgo en primera i segona posició. En ambdos categories no hi va haver un tercer rider que pugés a podi.

Sense el suport dels clubs i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) no es podrien dur a terme aquestes competicions que donen suport a l’snowboard català.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.