2 Bronzes de Pol Carreras a Eslàlom FIS i Top-10 de Ferran Terra a Copa Europa

Ferran Terra va aconseguir ahir la 7a posició en el Descens de la Copa d’Europa de Hinterstoder i Pol Carreras ha pujat dos cops al 3er esglaó del podi en els Eslàloms FIS de Sestriere.

El 2013 ha començat amb molt bons resultats entre els diferents esquiadors de l’equip de la RFEDI. En les proves celebrades el dimecres 16 de gener, destaquen el 7è lloc del català Ferran Terra (Rossignol) al Descens Sprint, puntuable per Copa d’Europa, que es va celebrar a Àustria, a l’estació de Hinterstoder i el 3r lloc de Pol Carreras ( Atomic) en un Eslàlom FIS a l’estació italiana de Sestriere.

Copa d’Europa a Hinterstoder

El dilluns 14 de gener va començar la Copa d’Europa de l’estació austríaca de Hinterstoder. Es tracta d’una pista una mica més curta de l’habitual en proves de Descens, es va celebrar un Descens Sprint, en el qual el primer dia es va fer una jornada d’entrenaments oficials, el dimarts 15 es va realitzar una sessió d’entrenaments i el primer set de la cursa. La segona mànega, en què es defineixen els guanyadors, es va celebrar el dimecres 16 de gener. A la primera mànega del Descens Sprint, l’esquiador català membre de l’equip nacional d’esquí alpí de la RFEDI, Ferran Terra, va aconseguir el 4t lloc i després de la celebració del segon set en l’últim dia de competició, el corredor català va acabar 7è amb un temps de 1:56.85.
Terra
va comentar que "la boira m’ha perjudicat una mica en el segon set, però de tota manera estic molt content d’acabar 7è".

Proves FIS a Sestriere

Els membres de l’equip B espanyol, els catalans Pol Carreras, Xavier Salarich i Pol Rocamora (els tres d’Atomic) han competit a tres proves FIS a Sestriere (Itàlia) amb el corredor del Centre de Tecnificació de la Vall d’Aran, Juan del Camp (Salomon). Al Eslàlom que es va celebrar el dimecres 16 de gener, Pol Carreras va aconseguir pujar al podi, va ser 3r amb un temps de 1:46.55. Salarich va acabar 6è amb un temps de 1:47.25 i Pol Rocamora va acabar el Eslàlom a la 17a posició després de sumar 1:48.28 entre les dues mànegues.

A la prova FIS d’avui dijous 17 de gener, Pol Carreras ha tornat a pujar al podi com a 3è i sumant només 22.64 punts FIS. Rocamora ha millorat la seva posició d’ahir i ha fet 9è. Salarich malauradament no ha pogut finalitzar la prova.