2 equips catalans fan podi al 10è Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà

Competir contra equips d’altres nacionalitats i de molt nivell va ser tot un repte per als equips de casa nostra i alhora una ocasió per aprendre més. 

Els dies 9, 10 i 11 d’octubre de 2015 es va celebrar a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà la 10a edició del Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà de Cúrling. Enguany la competició va comptar amb un total de 30 equips, provinents de EEUU, Escòcia, Suïssa, França, Itàlia, Andorra, Castella i Lleó, Euskadi i Catalunya, que es van desplaçar a Puigcerdà per gaudir del millor cúrling de La Cerdanya. Representant a Catalunya hi van participar 8 equips: BCC Black, Puigcerdà Pànxing, CEVA, Sporting l’Olla Carlos, BCC Red, Sporting l’Olla Cyril, Berga i BCC Green.

Sporting l’Olla Cyril i BCC Red pugen podi

Després de tres dies intensos de competició, l’equip de Uzwil 1 va pujar al graó més alt del podi. L’equip suís, que comptava amb un jugador de Cúrling Puigcerdà Pànxing, va pujar en el graó més alt del podi acompanyat de l’Sporting l’Olla Cyril i del BCC Red, en 2a i 3a posició respectivament. 

Pel que fa a la resta d’equips catalans, el CEVA va fer 6è, Sporting l’Olla Carlos 8è, BCC Black 21è, BCC Green 22è, Berga 25è i Puigcerdà Panxing 27è. 

Tots els participants van destacar l’excel·lent organització del campionat així com el bon estat del gel. Els membres de Cúrling Puigcerdà Pànxing i tots els seu col·laboradors ja s’han posat a treballar en la propera edició d’aquest Trofeu Internacional, un dels més importants del sud d’Europa.

Enllaços relacionats
Classificació final