2 equips del Cúrling Puigcerdà Pànxing al Ct d’Espanya Mixtes

Els propers dies 10, 11 i 12 d’abril es celebra a la pista de gel de Jaca el Campionat d’Espanya en modalitat de mixtes. El Curling Puigcerdà Pànxing, únic club català als estatals, hi serà present amb 2 equips.

Jaca acull del 10 al 12 d’abril el Campionat d’Espanya Mixtes, una modalitat on s’enfronten 10 equips formats per quatre jugadors (2 homes i 2 dones) amb les mateixes regles que en la categoria d’equips absoluta.

El Curling Puigcerdà és l’únic club català que assistirà a aquest Campionat d’Espanya i ho farà amb dos equips; Puigcerdà Pànxing Xavi; (format per Xavi Campos, Aroa Amilibia, Marc Campos i Sílvia Contel) i Puigcerdà Pànxing Diví; (format per Jordi Diví, Lara Ruiz, Marc Morralla i Laura Lara). Dels 8 jugadors que conformen aquests equips, 7 són juniors i el seu objectiu ‘és aprendre al màxim i adquirir nivell de competició’. 

A més hi prenen part 8 equips més provinents d’Euskadi, Aragó i Castella i Lleó. L’equip campió d’aquest Campionat, representarà a Espanya en el Campionat del Món Mixtes que és disputarà a la ciutat suïssa de Berna del 12 al 19 de setembre de 2015.