2a Jornada de Lliga catalana de curling al palau de gel de Puigcerdà

El passat diumenge 19 de desembre es va disputar a la pista de gel de Puigcerdà la 2a jornada de lliga catalana de curling. Es tracta de la segona prova de les 4 jornades que composen aquesta lliga.

 

@font-face { font-family: "Arial"; }@font-face { font-family: "Times"; }@font-face { font-family: "Trebuchet MS"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }span.hps { font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

Durant la segona jornada de lliga catalana de curling, el palau de gel de Puigcerdà va aconseguir millorar la qualitat de gel, gràcies al tècnic Albert Bosoms. Aquesta segona jornada forma part de la 7a Lliga catalana de curling, que va començar el passat 14 de novembre, també a Puigcerdà.

 

De  moment hi ha 3 equips que encara estan invictes com son l’equip titular de Puigcerdà, els juniors del CEVA de Vielha i l’equip masculí del CC Sporting l’Olla de Lliçà d’Amunt. Aquesta lliga catalana està donant poques sorpreses i els equips favorits estan guanyant els partits, però per la tercera jornada que es farà el dia 30 de gener a Vielha no es poden descartar per posicionar-se amb avantatge els dos equips de Barcelona i l’equip senior del CEVA.

 

Els equips experimetals del CC Sporting l’Olla tanquen la taula, doncs han presentat equips amb jugadors novells per foguejar-se en competició. A la tercera jornada que serà a Vielha, després de disputar-se el cinquè partit de les lliguetes regulars, començaran els creuaments que posaran punt i final a la 4a jornada, que es disputarà el 27 de febrer a Puigcerdà.