2a posició i Top- 10 de Laura Orgué a Copa d’Europa

La catalana Laura Orgué ha aconseguit una 2a i una 10a posició a la 2a cursa d’estil clàssic de la Copa d’Europa OPA de GOMS disputada a Suïssa aquest cap de setmana amb un temps de 32:36.1.

Els dies 8 i 9 de desembre es va celebrar la Copa d’Europa de GOMS, a Suïssa, on la corredora de fons catalana Laura Orgué, membre de l’Equip Nacional d’Esquí de Fons de la RFEDI va aconseguir un 2on i un 10è lloc. Orgué, que venia de participar en les dures proves de Copa del Món dels països escandinaus, va demostrar a Suïssa que està preparada per estar entre les millors corredores del continent.

Podi

La guanyadora de la cursa va ser l’esquiadora russa Polina Ermoshina després 31:51.4, en segon lloc va acabar Sandra Ringwald (Alemanya) amb un temps de 32:01.5. Ambdues van dominar la prova ja que van realitzar una cursa molt forta. Va tancar el podi la italiana Ilaria Debertolis amb 32:11.9.

L’esquiadora catalana va recórrer els 10 km en estil clàssic amb 32:36.1. Per davant de Laura Orgué van acabar cinc corredores amb una diferència de temps de només 10 centèsimes, de manera que l’esportista del CEFUC va quedar molt a prop de les primeres i per poc temps no va aconseguir acabar 5a.

Valoracions molt positives

Amb aquest resultat Joan Erola, entrenador de l’equip de fons de la RFEDI, va comentar que "Les primeres 10 corredores han estat molt estretes i Laura ha corregut molt bé en clàssic, així que a la pròxima cursa pot tornar a estar a prop del podi".

Per la seva banda, Eduardo Roldán, president de la RFEDI, ha declarat que

"Laura ja em va causar una molt bona impressió en les curses de Copa del Món en els països escandinaus el novembre i després d’aquest rodatge es nota que aquesta temporada anirà millorant els seus resultats a mesura que avanci l’hivern "