2ona Fase Copa Espanya u16 i 17è Mem. Montse Corominas a Baqueira

Hi prendran part els corredors u16 de la FCEH més destacats dels circuit de Copa Espanya i Lliga Catalana. 

Del 6 al 8 de febrer Baqueira Beret acull la 2ona fase Copa Espanya u16 organitzada per la RFEDI i el 17è Memorial Montse Corominas sota l’organització del CEVA i la tutela de la FCEH. La competició alpina donarà el tret de sortida divendres 6 amb dos Súper Gegants només puntuables per a Copa Espanya, per continuar dissabte 7 i diumenge 8 amb dos Gegants puntuables tant per a Copa Espanya com per a Lliga Catalana Infantil.  

Així doncs, en aquesta 2ona fase de Copa Espanya a Baqueira hi prendran part els primers 36 corredors i 36 corredores de la classificació provisional d’aquest circuit estatal que vulguin sumar punts de Copa Espanya i també hi haurà una quota de participació addicional, fins arribar als 120 corredors homes i 120 corredores dones, per a que hi participin els esquiadors més destacats de Lliga Catalana Infantil de la FCEH en els Gegants del cap de setmana. 

Hi prendran part els corredors u16 de la FCEH més destacats dels circuit de Copa Espanya i de Lliga Catalana com ara Carla Vilalta (LMCE), Carla Grau (CET), Maria Relat (CANMC), Pol Salvat (CAEI), Ramón Barrufet (CAEI) I Arnau Casellas (GRANUEC). 

 

Enllaços relacionats
Nota Informativa
Resultats 1era Fase Copa Espanya u16