41 medalles d’or dels Veterans catalans al Campionat d’Espanya

Del 20 al 22 de març, Baqueira Beret va acollir el Campionat d’Espanya d’esquí alpí Màster amb la celebració d’un Súpergegant, un Gegant i un Eslàlom. El medaller català es va tancar amb 41 ors, 24 plates i 23 bronzes. Van pujar al podi d’aquests estatals els clubs catalans CEVA, CAEI, CANMC, UEC-S, LMCE, C.E.C, C.E.T., S.C.C i MAC.
 
La Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI), conjuntament amb la Federació Catalana Esports d’Hivern (FCEH), l’estació de Baqueira Beret i el Club Aranès Esports Iuèrn (CAEI) van organitzar els Campionats d’Espanya d’esquí alpí de veterans entre el divendres dia 20 i el diumenge 22 de març a Beret. La competició formava part de la 3a Lliga Catalana – Andorrana Veterans d’Esquí Alpí. 

En Súpergegant dames, es van proclamar campiones d’Espanya Concepción Manem del CEVA en C8; Montserrat Puigrefagut del CAEI en C6; Cristina Ferreras del CEVA en C5; Cristina Gutierrez de la FAE en C4 i Maria Carbajo del CONTY en C3. En Súpergegant homes, es van proclamar campions d’Espanya Agustí Bulbena del CANMC en B12; M Josep Duran del C.E.C en B11; Josep Viladomat del UE-CS en B9; Francesc Izard del UE-CS en B8; Rafel Ruano del CEVA en B7; Toni Blanc del C.E.T en B6; Joan Cervera del C.E.T en A5; Javi Montes del CEVA en A4; Rafael Mombiedro del CAEI en A3; Jesus Culebras del MAD en A2 i Rafael Jacome del MAD en A1. 

En Gegant dames, es van proclamar campiones d’Espanya Concepción Manem del CEVA en C8; Montserrat Puigrefagut del CAEI en C6; Carmen Puertas del CAEI en C5; Esther Kusters del CANMC en C4 i Maria Carbajo del CONTY en C3. En Gegant homes, es van proclamar campions d’Espanya M Josep Duran del C.E.C en B11; Josep Viladomat del UE-CS en B9; Francesc Izard del UC-CS en B8; Rafel Ruano del CEVA en B7; Xavier Batlle del C.E.T en B6; Xavier Requeno de LMCE en A5; Marc Grau del C.E.T en A4; Fernando Lezama del CAEI en A3; Ismael Cuenca del MAC en A2 i Miguel Royo del ARA en A1. 

En Eslàlom dames, es van proclamar campiones d’Espanya Maria Vicinay del STRAC en C6; Gabriela Puncernau del CANMC en C5; Esther Kusters del CANMC en C4 i Maria Carbajo del CONTY en C3. En Eslàlom homes, es van proclamar campions d’Espanya Josep Viladomat del UEC-S en B9; Francesc Izard del UEC-S en B8; Rafel Ruano del CEVA en B7; Xavier Batlle del C.E.T en B6; Xavier Saez del CANMC en A5; Jordi Muñoz del C.E.T en A4; Fernando Lezama del CAEI en A3; Jesus Culebras del VEM en A2 i Miguel Royo del FORMI en A1. 

En la classificació de la combinada, pel que fa a les dames, les primeres classificades van ser l’andalusa Maria Vicinay en C6; la catalana Gabriela Puncernau en C5; la catalana Esther Kusters en C4 i Maria Carbajo en C3. Pel que fa a la combinada masculina, els primers classificats van ser Josep Viladomat en B9; Francesc Izard en B8; Rafel Ruano en B7; el basc Jesús Apraiz en B6; Carles Sala en A5; Jordi Muñoz en A4; Fernando Lezama en A3; el madrileny Jesús Culebras en A2 i l’asturià Carlos Ocaña en A1. 

Enllaços relacionats
Classificació completa