6 podis catalans al Campionat d’Espanya Absolut

Ton Cónsul i Mònica Carratalà s’han proclamat Campions d’Espanya en parelles Novice. Adrià Diaz, amb la seva parella Sara Hurtado, també han quedat en 1a posició en Sènior.

Els passats dies 21 i 22 de desembre s’ha dut a terme a la Pista de gel de Jaca el Campionat d’Espanya Absolut Patinatge Artístic sobre gel en les Categories Novice Advanced, Júnior ISU i Sènior tant Femení com Masculí i Parelles de Dansa i Parelles de Lliure. Els esportistes catalans que van prendre part en aquesta competició van assolir un total de 6 podis en diferents categories, destacant les primeres posicions dels patinadors Adrià Diaz, en categoria Dansa Sènior per parelles i de la parella Novice formada per Ton CónsulMònica Carratalà.

Pel que fa a la resta de podis, cal destacar la 2ona posició aconseguida per Aleix Gabara del FC Barcelona en categoria Advanced Noviced i la 3era de Maeva Gallarda en categoria Júnior ISU i de Mónica Carratalà en Advance Novice. També va aconseguir una 3era posició el patinador del FC Barcelona Ton Cónsul en categoria Júnior ISU. D’aquesta manera, Mònica Carratalà i Ton Cónsul van pujar dos cops al podi, per parelles i individual.

En categoria Júnior també competia la patinadora Irene Manau que es va quedar en 5a posició, seguida e Júlia Ribas en 6a. Els campions en Sènior van ser els madrilenys Javier Fernández Raya i Sonia Lafuente. Daniel Periz, únic català en aquesta categoria, va classificar-se en 4a posició.

Enllaços relacionats
Resultats Campionat Espanya Absolut Patinatge Artístic sobre gel