7 esportistes de LMCE fan primers al G.P. Iberdrola

El Club Esquí Alpí Pirineus (CEAP) La Molina va acollir aquest cap de setmana 11 i 12 de febrer el 1er Premi Iberdrola d’Esquí Alpí interclubs. A la pista Alabaus (Padró) es va disputar dissabte l’Eslàlom en les categories Infantil 1 i 2, Juvenils 1 i 2, Sènior i Màster A i B (masculí i femení).

La Molina Club d’Esports (LMCE) va aconseguir 7 primeres posicions del seus esportistes sumant totes les categories participants. 6 van estar ocupades per esportistes del Club Esquí Alpí Pirineus (CAP) i 4 per esportistes del Club d’Esquí Port del Comte (PC). El Club Esquí Alpí Ceterà (CEAC) i el Club Alpí Núria Masella Cerdanya (CANMC) van aconseguir 3 primeres posicions i el Club Esportista Masella Team (CEMT) una.

Quant a la categoria Infantil 1, la millor de les dones va ser la Meritxell Tordera Colom del CAP. El millor dels homes en aquesta categoria va ser el Albert Lanza Rio, esportista del mateix club. Blanca Puigbó Camps del CEAC va ser la guanyadora a la categoria Infantils 2. Pel que fa els homes, la millor marca la va fer el David Martin Calle del CEAC.

A la categoria de Master A destaquem la primera posició aconseguida per Gemma Parramon Soler del PC i Santi Soldevila Fabrega del CAP. Pel que fa a la categoria Juvenils 1 els guanyadors van ser la Elsa Garcia Moller del PC i el Marc Fontclara Bargallo del LMCE. Alex Torras del CANMC va ser el millor dels Juvenils 2. A la categoria Sénior la primera posició la va guanyar Lluis Agullo Sabater del PC.

El Premi Iberdrola va cloure diumenge amb la celebració del Gegant en les mateixes categories. Quant a la categoria d’Infantils 1, els guanyadors van ser Julia Cruells Maristany del LMCE i Martí Sales Raurell del CAP. La millor dona de la categoria Infantils 2 va ser la Georgina Fiestas Font del CEAC i el millor home el Jordi Mirabet Bonet del CEMT. El Xavier Masdeu Carrera de LMCE va ser el millor a la categoria Màster B.

Pel que fa a la categoria Master A, les millors posicions van ser aconseguides per esportistes d’aquest mateix club: la millor de les dones va ser la Raquel Romeu Mora i el millor dels homes el Xavier Requeno Vilasau. Quant al Juvenils I, la Sara Castany Rio del CAP i l’Eduard Suñe Gomez del LMCE van ser els primers classificats. A Juvenils 2, la Laia Castany del CAP va fer el millor temps juntament amb el Jordi Tarrats Galocha del LMCE que va fer primer. El millor a la categoria de Sènior va ser Lluis Agullo Sabater del PC.