8 podis catalans al Challenge IDF i al Championat de Ligue IDF

12 patinadors del Barcelona Short Track, tots ells del Centre de Tecnificació de short track de la FCEH, es van desplaçar el cap de setmana passat fins a la localitat de Neully-sur- Marne, molt  a prop de Paris, per participar en el Challenge Ile de France i la jornada de Lliga francesa IDF de short track.

Per a la majoria de patinadors era el seu primer contacte amb la competició i per a d’altres era la tornada a la competició després de dos greus lesions de turmell a la seva primera competició la temporada passada. L’éxit va ser enorme ja que tots els patinadors van aconseguir batre les seves marques personals, principal objectiu del viatge, i alguns ja es troben a tocar de la mínima per poder participar a la Starclass (Copa d’Europa per categories) la temporada vinent.

Pel que fa a resultats es van aconseguir en total 8 podis, 5 al Challenge on Carla Alvarez (Júnior E) i Rafael Heredia (Júnior D) van aconseguir la primera plaça, i Daniel Jimeno (Junior B), Laia Vallverdú (Júnior A) i Alex Nieto (Júnior D) van aconseguir pujar a la segona posició. A la Jornada de Lliga van ser tres el podis obtinguts, Rafael Heredia va repetir a la primera posició, igual que Laia Vallverdú, i Nil Llop va aconseguir la tercera plaça.

A més, el club Barcelona Short Track, amb només 11 patinadors a la jornda de lliga va aconseguir la quarta posició a l classificació per equips empatat a punts amb el tercer classificat. ‘Els éxits comencen a arribar malgrat no poder entrenar en gel les hores necessàries i tant els esportistes com la nostra tècnica Sandra Gomez va rebre felicitacions constants tant per la delegació de la Fédération Française de Sports de Glace com dels jutge i àrbitres que estaven molt sorpresos per la ràpida evolució‘, assegura el Responsable de Tecnificació Short Track de la FCEH, Ruben Llop.

La propera competició serà aquesta vegada internacional, a finals del mes de març al Trophée International du Grand Lion a Belfort (França).

Enllaços relacionats
Galeria d’imatges