A punt el Campionat de Catalunya Big Air a La Molina

Prop de 80 snowboarders i freeskiers prendran part en una competició on els salts seran els protagonistes de la jornada.

La FCEH organitza el proper 8 de març el Campionat Catalunya Big Air, puntuable per a Copa Espanya de Snowboard i Freeski, per al 3er Pyrenean Freestyle Tour i finalment per al Universitary Open. Hi participaran els riders de les categories a partir de u14, entre ells, estudiants universitaris. 

El Campionat de Catalunya, que espera aplegar a prop de 80 snowboarders i freeskiers, reunirà a una part molt important dels millors snowboarders i freeskiers en competició de Catalunya, Andorra, de la resta de la península i també alguns que inclús competeixen habitualment a nivell internacional.

El Big Air constarà de dues rampes de 12 i 6 metres i la competició consistirà en realitzar els millors trucs al salt i es valorarà la dificultat, amplitud i execució. 

Per als estudiants universitaris, al marge dels beneficis acadèmics que els donen les seves universitats per participar en aquest tipus d’esdeveniment, podran optar a pujar al pòdium com els millors en la modalitat de Big Air entre els participants de les diferents universitats. 

En la passada edició del Campionat de Catalunya Big Air es van proclamar campions els riders Jan Pujol i Maria Hidalgo en Snowboard i Gerard García en Freeski.

Isard Mini per als més petits

Per als més petits freestylers s’organitza la competició Isard Mini, una prova amb una clara vessant de promoció i on l’objectiu principal es ser una festa del Freestyle, que consisteix en un circuit slope style on hauran de demostrar totes les seves habilitats.

Enllaços relacionats
Nota Informativa