Adrià Díaz i Sara Hurtado classificats per Sochi 2014

El català Adrià Díaz i la seva parella de dansa, la madrilenya Sara Hurtado, han aconseguit la classificació per anar als Jocs Olímpics de Sotxi 2014, després de finalitzar en 5a posició entre les parelles que estaven buscant les cinc últimes places per a la cita olímpica.
 
Aquests dos joves patinadors, que el passat 2008 van començar a competir com a parella, han aconseguit el seu passaport olímpic en la repesca que s’ha celebrat aquests dies, del 26 al 28 de Setembre a Oberstdorf (Alemanya), amb motiu del Nebelhorn Trophy.

La parella va arrencar la segona jornada de competició amb la 6a millor nota entre totes les parelles que estaven buscant les cinc places olímpiques i 46.68 punts aconseguits en el programa curt. En el programa llarg de dissabte van sumar un total de 73,08 punts, la qual cosa els hi va permetre superar el duet d’Eslovàquia, aconseguint la 11a marca de la jornada. D’aquesta manera, van poder sumar un acumulat de 119,76 punts i finalitzar en 8a posició al Nebelhorn Trophy 2013.

Hurtado i Díaz se sumen a la llista de dos patinadors ja classificats per a Sotxi 2014 en la prova masculina individual gràcies a la tercera posició del passat Mundial de Javier Fernández. Els països que han aconseguit plaça olímpica, a part d’Espanya, són la Xina, Turquia, Austràlia i Japó.

Resultats Oficials
Galeria d’imatges

Font: FEDH