Adrià Diaz i Sara Hurtado disputaran 2 proves ISU Grand Prix

La parella de dansa formada pel català Adrià Diaz i la madrilenya Sara Hurtado han estat designats per disputar dues proves del màxim circuit de patinatge internacional, el ISU Grand Prix, la propera temporada.

La llista facilitada per la Federació Internacional de Patinatge (ISU) atorga plaça a Díaz i Hurtado que competiran en la prova Skate Canada International, que tindrà lloc a Kelowna (British Columbia) del 31 d’octubre al 2 de novembre, i en el Trofeu Eric Bompard, que se celebrarà del 21 al 23 de novembre a Bordeus (França).

Els patinadors amb millor classificació després de les 6 cites de la temporada disputaran a Barcelona la Final del Grand Prix. 

Barcelona rep la final del Gran Prix

La ciutat va estar designada el passat mes de març per acollir la disputa de la Final del ISU Grand Prix de patinatge sobre gel 2014-15 després de les reunions celebrades pel comitè de la Federación Internacional de Patinatge(ISU) a Sochi (Rússia). Aquesta competició, que reunirà els millors patinadors tant de la categoria Sènior com Júnior després de les 6 proves del Grand Prix o del Júnior Grand Prix, tindrà lloc del 11 al 14 de desembre a la Ciutat Comtal. 

ISU GRAND PRIX 2014 
Participació espanyola:

SKATE CANADA (Kelowna, BC. Canada) – 31/10 – 2014.11.02 

  • Masculina: Javier Fernández 
  • Dansa: Sara Hurtado / Adrià Díaz

ROSTELECOM CUP (Moscou, Rússia) – 14-16/11/2014

  • Masculina: Javier Fernández

ERIC Bompard (Bordeus, França) – 21-23/11/2014

  • Dansa: Sara Hurtado / Adrià Díaz 

Enllaços relacionats
LLista parelles ISU Grand Prix
Web ISU Grand Prix