Ajornada la II Fase de la Copa d’Espanya Infantils I a Boí Taull

La II fase de la Copa d’Espanya d’Infantils I a Boí Taüll havia de celebrar-se aquest cap de setmana però ha estat ajornada per la mala previsió meteorològica.

La recta final del circuit Audi Quattro Cup Copa Espanya d’esquí alpí no podia quedar lliure d’imprevists en la que està sent una temporada hivernal del tot atípica. Una vegada més la meteorologia adversa ha obligat a modificar el calendari de carreres; si bé aquest cop s’ha decidit ajornar la cursa amb antelació.

La previsió de que continuïn les precipitacions durant el cap de setmana al Pirineu ha portat a cancel·lar la Copa Espanya d’Infantils I a Boí Taüll. Les competicions d’Alevins es celebraran el proper 23 i 24 de març mentre que pels d’una categoria superior encara no s’ha establert una nova data.

D’aquesta manera, el circuit es pren un descans inesperat per recuperar forces i encarar les últimes setmanes en plenitud de condicions. Per davant queden les carreres ajornades, el Cargol de Neu a Masella el 16 de març i el Memorial Chichu Tauler a Grandvalira el 17 de març en categoria Alevins i les finals de la Lliga Copa Espanya d’Infantils que finalment es celebraran a Baqueira Beret la setmana del 18 al 22 de març.

Enllaços relacionats
Web Audi Quattro Cup