Ajornat el Campionat de Catalunya de Múixing en Terra

NOVA DATA! L’organització del Campionat de Catalunya de Múixing i Canicross ha decidit posposar el Campionat per al cap de setmana del 21 i 22 de desembre.

A qualsevol participant que hagi pagat la inscripció, i que no pugui participar en les noves dates se li retornara l’import abonat. Incloent les llicencies de dia. Les llicencies de dia quedaran automaticament traspasades per a les properes dates, si els corredors ho desitjen. Qualsevol consulta i/o aclaració, agrairem les dirigiu a aem@mushing.info o al 671 511 434.

Els propers 21 i 22 de desembre el poble de Vilagrassa, situat a la comarca de l’Urgell a la província de Lleida, acollirà la primera prova de la 20a Lliga Catalana de Múixing i de la 8a Lliga Catalana de Canicross, alhora Campionat de Catalunya en Terra d’ambdues modalitats de la temporada 2013-2014.

La prova, oberta a totes les categories de múixing i canicross, es disputarà en dues etapes; la primera dissabte 23 al vespre i las segona diumenge 24 al matí. Quan a les característiques del circuit, els corredors participants competiran a la distància de 5,850 quilòmetres, i hauran de fer front a un itinerari molt ràpid amb un desnivell pràcticament nul en tota la seva extensió.

Les inscripcions s’han de fer a través d’aquest formulari: http://ww2.mushing.info/curses/campcat2013/insc_cct.htm

Enllaços relacionats
Horaris, Reglament, Inscripcions i Categories