Ander Mirambell (22è), aconsegueix el seu millor resultat en un Mundial

El pilot català Ander Mirambell ha finalitzat en 22a posició en el Campionat del Món d’Skeleton que va cloure  dissabte passat al migdia a Saint Moritz (Suïssa). Mirambell va assolir el seu millor resultat històric en aquesta competició millorant el 24è lloc de l’any passat a Lake Placid.

Mirambell va poder escalar una plaça en la classificació general en la què va ser la seva tercera i última baixada en aquest traçat, ja que es va quedar a només 31 centèsimes de passar a la millora reservada als 20 primers.

 
El pioner de l’Skeleton espanyol ha reconegut que dissabte "calia arriscar sota la neu per entrar al Top20, però dos errors abans de la corba de la sortida del horse shoe ens han fet estar fora dels 20 millors". Tot i quedar-se a les portes de la quarta baixada, Mirambell ha assegurat que se sent "molt orgullós de poder lluitar fins als últims instants per estar entre els millors i d’haver gaudit de cadascuna de les baixades".

La victòria va ser per al rus Alexander Tretiakov, que es va imposar per només 3 centèsimes a Martins Dukurs (Letònia) i en 25,2 segons a Sergei Txudínov (Rússia).