Ander Mirambell, de nou a la pista olímpica de Whistler

Nou mesos després de convertir-se en el primer espanyol olímpic en la modalitat de skeleton, el pilot català Ander Mirambell ha tornat a la pista de Whistler, seu dels Jocs de Vancouver 2010.

L’esportista barceloní està preparant el seu debut a la primera prova de la Copa del Món de l’especialitat, que tindrà lloc el proper 26 de novembre a les 15:00 h, hora local (0:00 h del dia 27 a Espanya).

Després de les seves primeres baixades en uns entrenaments previs al costat dels pilots russos i japonesos, Mirambell ha assegurat que el circuit "està una mica canviat, perquè no queda rastre dels Jocs Olímpics i perquè el poc gel que hi ha sobre la pista canvia una mica les trajectòries ". El pilot és conscient que "serà complicat tenir les condicions de la temporada passada i passar dels 140km/h".

Mirambell ha reconegut que en aquesta primera sessió amb aigua "ha costat aconseguir el domini del trineu i en la primera baixada he tingut la sensació que estava en una rentadora, rebent cops per tot arreu, encara que la segona ja ha estat una altra cosa i els temps han estat més competitius. L’important és fer-se amb el domini de les noves fulles i anar polint detalls ".

Informa FEDH