Andrea Jardí i Alex Puente guanyen l’or al Gegant dels Campionats d’Espanya

La Molina ha acollit aquesta setmana l’última cita i una de les més importants de la temporada d’hivern del país, els Campionats d’Espanya d’esquí alpí. En l’última jornada de competició es va celebrar la prova de Gegant, on la corredora catalana de la RFEDI Andrea Jardí i l’esquiador català que entrena amb l’equip Steffen-S1 Alex Puente (CAEI) van aconseguir una important victòria.

Després de la celebració de les tres proves que componen els Campionats d’Espanya Absoluts d’esquí alpí, la major de les germanes Jardí, Andrea, va sumar dos ors en Súper Gegant i Gegant, i una plata en Eslàlom, a més de la victòria en la Combinada. En l’última carrera, la de Gegant, va haver de donar el seu màxim per superar la seva germana petita i també membre de la RFEDI, Laura Jardí (CAEI). Per la seva banda, Laura  va aconseguir la segona plaça amb un crono de 2:21.15. La tercera plaça va ser per a la corredora de l’equip de tecnificació de la RFEDI del Centre de la Vall d’Aran Núria Pau (LMCE), que va sumar 2:21.39 entre les dues mànegues.

Alex Puente, nou campió d’Espanya de Gegant

L’emoció també va estar present a la prova masculina. En aquesta ocasió, el podi es va repartir entre Alex Puente del CAEI i dos corredors de l’equip B de la RFEDI, Pol Rocamora (CAEI) i Pol Carreras (LMCE). Alex Puente, amb tan sols 18 anys, es va coronar campió d’Espanya de Gegant després de finalitzar les dues mànegues amb un temps de 2:15.17. En la segona posició va acabar el també esquiador del CAEI Pol Rocamora sumant 2:16.17. Pol Carreras, va ser l’encarregat de tancar el podi d’aquesta prova de Gegant dels Campionats d’Espanya amb un temps de 2:16.37.

Amb aquests campionats, la majoria d’esportistes finalitzen la temporada i pensen ja en el proper hivern.