Anna Amor, 18a en la Copa d’Europa de snowboard cros (SBX) a Puy St Vincent

 

Els especialistes de Snowboard cross també estan competint en aquest llarg cap de setmana. Si s’escau, en una prova de la Copa d’Europa (Euro Cup) que se celebra a la localitat francesa de Puy St Vincent. La catalana Anna Amor, divendres va quedar en la posición número 24. Dissabte, va millorar la seva classificació i va arribar als vuitens de final, on va aconseguir quedar 18a.

 

El vent i la pluja van impedir complir amb el programa. En la categoria femenina, la catalana Anna Amor es va classificar en la posició número 24, dels 60 participants. Pel que fa referència a la categoria masculina, Roger Cortés va finalitzar en la posició número 101, d’un total de 138 participants en pista.

 

Dissabte es va poder disputar tot el programa, amb qualificació, setzens de final, vuitens, quarts i final. Va tornar a destacar la catalana Anna Amor, que va superar la fase de qualificació i els setzens, però va caure en els vuitens. Amb tot, es va procurar la 18a plaça final. La guanyadora va ser la francesa Deborah Anthoniol.

 

Diumenge tenen tots una nova oportunitat en la tercera i última jornada d’aquesta Copa de França i d’Europa a Puy St Vincent, que ha reunit ni més ni menys que a 166 especialistes de SBX.

Els pròxims Mundials de Snowboard La Molina2011, només a una setmana vista.