Aramón CH JACA CAMPIó de la Copa del Rey 2012

L’equip de l’Aramón CH Jaca s’ha convertit en el "Rei de Copes" d’hoquei gel després d’alçar ahir diumenge a la tarda el seu dotzè títol a la pista de gel de la Ciutat Esportiva BAKH de Vitòria.

Els d’Osca van derrotar a la final de la competició al Club Gel Puigcerdà que fins avui també coliderava la llista de títols de cops amb 11 trofeus per 5 gols a 3. D’aquesta manera, l’Aramón CH Jaca va signat el doblet de la temporada 2011-12 després d’haver aconseguit la victòria a la Final de la Lliga Nacional Top6 fa justament dues setmanes precisament davant el seu rival de diumege.

L’equip de l’Aramón CH Jaca es va avançar en el primer parcial amb un gol en doble superioritat numèrica anotat per James McKenna, encara que abans d’arribar al final del període els ceretans van igualar el partit per mediació de Peter Kotlarik.

En l’arrencada del segon terç, els aragonesos van aconseguir dos gols en dos minuts i mig-un primer de penal anotat per Martineau i un altre de Desi Pérez-que els va col·locar 3-1 al minut 23:50. L’equip de Bill Wilkinson va aconseguir deixar pràcticament sentenciat el matx amb dos gols més, un a poc del final del parcial de McKenna i un altre en els primers compassos de l’últim període, obra del capità jaqués, José Antonio Biec, que van posar el 5-1 al marcador.

El CG Puigcerdà va tornar a posar emoció al partit amb dos gols del capità, Salva Barnola, i Daniel Almendros, que van posar el 5-3 amb 6:45 minuts encara per davant. Tot i la reacció dels gironins, el marcador ja no es va moure i  l’Aramón CH Jaca va alçar el seu dotzè títol.