Arrenquen els Campionats d’Espanya a Candanchú

Avui arrenquen a Candanchú els Campionats d’Espanya d’Esquí de Fons Absoluts i Infantils, prova d’abast nacional i internacional, que pertany al Circuit Audi Copa Espanya i que tancarà la classificació final de la temporada 2012-13. Aquests campionats no puntuan per a Copa Catalana d’Esquí de Fons.

Avui divendres es disputen les proves de 15 km, 10 km, 5 km i 2,5 km en les categories Sènior, Júnior I, Júnior II, Cadets, Infantils I i Infantils II. Els fondistes de categoria Sènior competiran a Tècnica Clàssica i a la distància de 15 km, mentre que els Júnior I, Júnior II i Cadets masculí ho faran a la distància de 10 km. La categoria femenina Cadet juntament amb els Infantils II disputaran la prova a la distància de 5 km i finalment els Infantils I faran el recorregut de 2,5 km.

El dissabte 23 de març arriba el torn de la disciplina de Tècnica Lliure a les distàncies de 10 km, 7,5 km, 5km i 2,5 km, segons les categories. Finalment el diumenge 24 de març els Campionats d’Espanya d’Esquí de Fons clouran amb la celebració de les 3 proves de relleus en les categories Absoluta, Cadet i Infantil homes i dames.

El comitè organitzador d’aquests campionats es regiran sota les normes de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) i de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI).

Enllaços relacionats
Nota Informativa