Arriba a l’Agost el Campus d’Esquí de Fons 2013

Si vols passar uns dies d’entrenament i aprenentatge amb els nostres corredors més importants i membres de l’Equip Nacional d’Esquí de Fons, el Comitè d’Esquí de Fons de la FCEH organitza del 21 al 24 d’agost el Campus d’Estiu 2013, que tindrà lloc a la Casa de Colònies de Ridolaina (Cerdanya).

Els especialistes encarregats de dur a terme aquest Campus seran els esportistes Laura Orgué i Vivenç Vilarrubla, juntament amb els tècnics Josep Roch, Ferran Pubill, Edu Pubill, Marc Puigsubirà i Christian Fernández. Està adreçat a nois i noies nascuts entre els anys 1997 i 2005 que estiguin interessats en viure una enorme experiència. Es portaran a terme més de 10 activitats diferents, entre les quals destaquem: Multisalts, Esquí de rodes, Manteniment dels esquís, Iniciació a la musculació, Consells d’alimentació, Comportament a les curses, etc…

Més informació
Podeu consultar a sota el preu, el programa d’activitats i el material necessàri del Campus d’Esquí de Fons 2013. Esperem la vostra assistència. Serà una gran experiència. 

copacatalanafons@gmail.com