Arriben els Campionats de Catalunya de Paral·lel a Vallter 2000

 

Vallter2000 acollirà aquest proper dissabte 2 d’abril els Campionats de Catalunya d’Eslàlom Paral·lel amb la prova Kamikasse

Després de quinze anys celebrant la competició Kamikasse, arriba el proper 2 d’abril una nova etapa d’aquesta a l’estació d’esquí Vallter2000. La prova formarà part dels Campionats de Catalunya d’Eslàlom Paral·lel i en aquesta ocasió els corredors hauran d’intentar no quedar fora en les rondes eliminatòries. Es tracta d’una prova Open on la participació queda oberta a qualsevol persona. A més, la competició formarà part del 1r Master de Snowboard de Catalunya.

El dissabte serà intens. Entre les 08:30h i les 09:30h del matí tothom qui ho vulgui, i que no ho hagi fet prèviament, es podrà inscriure a la Base de l’Estació. Serà aleshores quan els corredors podran realitzar baixades d’escalfament fins a les 10:45, quan començaran les rondes classificatòries. Només els més ràpids aconseguiran superar-les i passar directament  a les rondes finals de les 12:00 hores. Finalment, la prova acabarà amb l’entrega de premis i els tres primers de cada categoria rebran la seva medalla com a Campions de Catalunya. 

Més informació al web de la FCEH – disciplines.