Assolits 7 podis catalants al 20è TOP CAEI FIS

Els atletes Clara López, Ricard Ortega i Marc Tabernero van pujar al segon calaix del podi FIS d’aquest 20è TOP CAEI, mentre que Eugenia Mateu, Xavier Salarich i Aingeru Garay van arribar en 3a plaça.

Més de 150 Júniors i Sèniors de categoria Ciutadana d’esquí alpí van celebrar a Baqueira Beret durant el cap de setmana el 20è TOP CAEI FIS d’esquí alpí. La competició va donar el tret de sortida el dissabte 5 de març amb la celebració d’un eslàlom a dues mànigues que va coronar com a campiona FIS absoluta en la categoria femenina a la corredora Sissi Hinterreitner amb un crono de 2:02.65. El podi absolut el vam completar Sara Ramentol (2:03.89) i la catalana Eugenia Mateu de LMCE (2:05.46), integrant de l’equip català de tecnificació d’esquí alpí U14 de la FCEH. El primer podi d’eslàlom FIS masculí absolut se’l va endur Matias Vargas (1:59.98), seguit en segon lloc del català i també tecnificat Ricard Ortega de LMCE (2:00.72), i en tercer lloc del seu company de club Xavier Salarich (2:01.24).

Diumenge va ser el moment de celebrar la prova de gegant. En noies, Sara Ramentol va pujar al primer calaix del podi FIS absolut (2:47.98), seguida de l’esquiadora catalana Clara López del CAEI, esportista del grup de tecnificació U21 de la FCEH  (2:48.83) i de la també tecnificada i corredora de LMCE Eugenia Mateu (2:49.20). Finalment el podi masculí absolut FIS en gegant el van protagonitzar Ibai Linacisoro (2:28.99), Marc Tabernero de LMCE (2:29.15) i Aingeru Garay del CAEI (2:29.41), ambdós corredors del grup de tecnificació d’esquí alpí U18 de la FCEH.