Bon inici dels nostres patinadors al Grand Prix Júnior de Logronyo

La jornada d’ahir a Logronyo va cloure amb aquests resultats per part dels patinadors de la FCEH: Aleix Gabara 10è, Tón Cònsul 12è i Maeva Gallarda 24a. 

Ahir va començar la sisena prova del Grand Prix Junior de patinatge artístic que se celebra fins dissabte a Lobete (Logronyo), un esdeveniment que aglutina 38 països, 98 esportistes i 55 jutges internacionals. La jornada va començar amb el programa curt en dames on la patinadora catalana del CEPAP Maeva Gallarda, tot i que va cometre algunes imprecisions en un programa difícil que havia dominat en la sessió d’entrenaments, va aconseguir una puntuació de 33,96 situant-se en la 24a quarta posició.

En el quadre masculí excel·lent actuació del patinador barceloní Aleix Gabara assolint una 10a posició i 50,20 punts, amb un programa curt executat amb una tècnica molt neta que va interpretat amb un nivell tècnic molt alt. Així mateix, el seu company, el també patinador barceloní Tón Cònsul va executar un bon programa curt aconseguint una puntuació de 50,08 i una 12a posició. 

Pel que fa a la resta de components de l’equip espanyol, la madrilenya María Martínez va aconseguir 31,16 punts i una 26a plaça. El també madrileny Héctor Alonso va obtindre 50,30 punts i un 13è lloc. 

Avui es celebrarà el programa lliure femení on podrem veure a la patinadora catalana Maeva Gallarda a les 19:55h en directe en aquest enllç: http://www.eurovisionsports.tv/isu/. Els nois realitzaran el programa lliure demà dissabte de 15:20h a 19:50h. 

Enllaços relacionats

Programa curt Aleix Gabara
Programa curt Maeva Gallarda
Programa curt Tón Cònsul