Boníssims resultats dels catalans al Mayencos de Somport

Ha estat la primera competició del 2015 per als nostres tecnificats de fons.

El passat diumenge 4 de gener els nostres esquiadors de fons van participar a la primera part del Trofeo Apertura Mayencos de Somport aconseguint uns magnífics resultats.

A la distància de 16 quilòmetres, el podi va estar ple d’èxits catalans amb les 1eres posicions aconseguides per Berta Morral (Sènior), Bernat Galceràn i Marta Cester (Júnior 2) i Pepa Garcia (Júnior 1). Els èxits van estar presents també en el segons esgraons del podi de la mà d’Oscar Jorba (Sènior) i Mario Parodi (Júnior 2). Finalment, van cloure el podi dels èxits Julen Armendariz (Júnior 2) i Roger Espinet (Júnior 1) que van acabar en 3er lloc.

En la categoria Cadet, a la distància de 7,5 quilòmetres, els esportistes de la FCEH també van fer magnífics resultats. Gral Selles i Carola Vila es van dur el 1ers llocs del podi, mentre que Cesc Colell i Paula Martinez van pujar al 3er esgraó. En 4ta posició va arribar Rita Auladell