Brillant classificació dels nostres esportistes al trofeo Borrufa

El esportistes catalans han quedat entre els 15 primers a El Trofeu Borrufa, una competició internacional d’esquí per a esportistes d’onze a catorze anys, que se celebra anualment durant el mes de gener al Principat d’Andorra.

Es tracta d’una de les proves més prestigioses i importants del calendari de curses d’esquí alpí infantils del circuit internacional de la FIS (Federació Internacional d’Esquí) i del FIS Children Races Organizing Committee.

Quan els nois, a la cursa del 23 de febrer, Ferriol Llibre (Inf.II) va fer amb un temps de 1:12.93. Aingeru Garai (Inf. II) va fer amb un temps de 1:16.04. De la categoria Infantil I, destaquem el 11è lloc aconseguit per Sergi Barcons, seguit de Enric Cortes (12è). Quan a les dones, Carla Vilalta (Inf.I) va aconseguir un 4t lloc, 7a Nuria Tornero (Inf.II), Blanca Bargalló (Inf.II) 9a i Miren Miquel 10a.

A la cursa del 24, primera posició de nou per Ferriol Llibre amb un temps de 1:44. El Nil Sellas va fer a la categoria Infantil I. Pel que fa a les noies destaquem el 4t lloc de Nuria Tornero (Inf II) i el de Blanca Bargalló (Inf. II). Al GS, categoria Infantils I de dimecres, lloc de Ferriol Llibre, de Aingueru Gara, de Nuria Tornero. Al SL categoria Infantils II destaquem el 4t lloc aconseguit per Aingueru Garai i el lloc de Bárbara Vives. Al SL categoria Infantil I, 4t lloc de Carla Vilalta, 11è de Pol Salvat, 12è d’Enric Cortes i 13è de Sergi Barcons.

Finalment, al SG de dijous, les millors marques a la categoría Infantils I van ser la 7a posició de Carla Vilalta i el 12è lloc aconseguit per Pol Salvat. Al SG, categoría Infantils II destaquem el lloc de Nuria Tornero i el 4t de Ferriol LLibre.

Cliqueu a sobre de les imatges per ampliar-les. Fotografies extretes de la web www.borrufa.ad