Campionats de Catalunya de Snowboardcross a La Molina

 

El proper dissabte 12 de març se celebraran els Campionats de Catalunya de Snowboardcross a la zona d’Alabaus de l’estació d’esquí La Molina. La prova està organitzada per la Federació Catalana d’Esports d’Hiverm (FCEH) i està oberta a tots els corredors de totes edats.

Es tracta d’una competició Open, on hi pot participar qualsevol corredor fins i tot aquells que no tinguin en possessió de la Llicència de lleure de la FCEH, això si, serà necessari tramitar una assegurrança de dia. Tots els grups d’edat poden participar-hi per gaudir d’aquesta competició organitzada per la FCEH. Els corredors hauran de competir a la zona d’Alabaus i el més ràpid serà proclamat Campió de Catalunya de Snowboardcross.

Entre les 08:30h i les 09:30h es tramitaran les inscripcions a tots els que vulguin participar-hi a última hora. Acte seguit s’entregaran els dorsals als corredors al Bar d’Alabaus. Ben entrades les 10:00h els esportistes tindran una hora per entrenar i fer baixades d’escalfament. A les 10:45h es duran a terme les rondes classificatòries, on els millors passaran a les rondes finals que tindran lloc a les 12h del migdia. Finalment, als vols de les 14:00h els Campions de Catalunya alçaran la copa a la base d’Alabaus.

L’Snowboardcross és una modalitat on entre 4 i 6 corredorss començen al mateix temps, sobre una pista inclinada i competeixen per arribar el primer. Es permet el contacte físic, avançar posicions, però no està permès empènyer, agafar al contrincant, cridar intencionadament o donar cops.

Els Campionats de Catalunya són una competició ideal per a promoure l’esport de base català, i per intuir que aquest esport té un futur garantitzat.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.