Campionats de Catalunya trineu i canicross sobre terra

Els dies 11 i 12 de desembre es disputarà el Campionat de Catalunya de canicross, prova emmarcada dins el calendari de la lliga catalana d’aquesta disciplina i que per tant serà puntuable.

La competició es formarà de dues etapes, una dissabte a la tarda i una altra diumenge al matí. Es tracta d’un circuit molt ràpid de 5,850 km, on el desnivell és pràcticament nul en tota la seva extensió. Hi haurà zona Steak-Out, on podrà acampar qui vulgui amb serveis d’aigua i WC. La data límit d’inscripció és fins dimecres 8 de desembre.

Estan obertes totes les categories de mushing i canicross, però en el cas que el nombre de participants en una categoria no sigui un mínim de cinc, l’organització podrà decidir la supressió d’aquesta, proposant al corredor la participació a la categoria immediatament inferior en número de gossos. L’organització podrà modificar l’horari de les sortides.

 

Horaris

 

Dissabte 11 de desembre

14:00h – Recepció de Mushers

15:00h – Inici repartiment de dorsals

15:00h – Inici control veterinari

16:30h – Musher meeting (reunió informativa obligatòria)

17:00h – Inici cursa

20:00h – Publicació de resultats

21:00h – Sopar popular

 

Diumenge 12 de desembre

08:30h – Inici cursa

10:00h – Esmorzar popular

11:30h – Publicació de resultats

12:00h – Entrega de premis

 

Informació general

El preu de la cursa serà de 20€ per a tots els participants, l’ inscripció inclou l’esmorzar del diumenge al matí. Tothom que vulgui esmorzar podrà comprar allà l’entrepà i beguda a 5€.

Per als participants que no disposin de pólisses d’assegurança se’n podrà fer una de 10€ al dia. Contactar amb el club gos blanc gosblanc@gmail.com.

El dissabte a la nit s’organitzarà un sopar de germanor per a tots els participants, handlers i acompanyants. El preu és de 15€ que s’abonaran juntament amb el preu de l’inscripció.

 

Per més informació consulteu:

www.vilagrassa.cat

696 984 167 Robert Salles

http://gosblanc-clubdemushing.blogspot.com/