Campions del 9è Trofeu Vall del Lord

Port del Comte ha acollit aquest cap de setmana el 9è Trofeu Vall de Lord, 4a prova del 22è Circuit Interclubs d’Esquí Alpí de la FCEH amb una participació de prop de 180 inscrits.

El Club d’Esquí Port del Compte ha organitzat durant el cap de setmana aquesta prova que va donar el tret de sortida dissabte 1 de gener a la pista El Llop amb la disputa d’un Eslàlom a dues mànegues per continuar diumenge amb un Gegant a una mànega.

Pel que fa a la primera prova, l’Eslàlom, en categoria U14 es van proclamar guanyadors Susana Deu del MEGA i Alejandro Pons del CANMC. En U16 primer podi per Claudia Cubarsi del SCC i Max Llovera del CEAC. Judith Alba i Marc Relat del CANMC van pujar al 1er lloc del podi en categoria U18, mentre que Clara Jimenez del CEAC i Oscar Magdalena del CANMC ho van fer a U21. Finalment, en categoria U30, el guanyador va ser Pau Miranda del MEGA.

En la prova de Gegant, Susana Deu del MEGA i Alejandro Pons del CANMC van repetir el 1er podi, mentre que en U16, Ines Victor del CANMC i Didac Piñol del MEGA van ser els guanyadors. En Màster A el triomf va ser per Monica Gavalda del CIM i Jordi Selga del CANMC. Mar Gargallo del SOL i Marc Costa del PC es van dur el 1er lloc del podi en U18. Finalment, en categoria U21, Clara Jimenez del CEAC i Oscar Magdalena van repetir podi, mentre que Victor Delgado del CANMC va guanyar en U30.

Prop de 180 inscrits entre Infantils, Juvenils, Sènior i Veterans van competir per sumar punts i posicions en les classificacions individuals i per clubs d’aquest circuit català.

Enllaços relacionats
Resultats