Carla Grau fa podi al Trofeu Borrufa 2015

La corredora del Club Esqui Terrassa ha aconseguit la 2ona posició en Súper Gegant i la 3ra en la final de Súper Combinada.

L’estació andorrana de VallNord-Arcalís ha acollit des del 26 de gener i fins ahir dia 29, l’històric Trofeu Borrufa, un dels tornejos internacionals de categories infantils més reconeguts, amb la participació de 5 esportistes catalans U16 i 7 U14: En U16; Pol Salvat da Costa (CAEI), Ramón Barrufet Llobera (CAEI) Carla Vilalta (LMCE), Carla Grau (C.E.T)i Marc Montes del Club d’Esquí Vall d’Aran, i en U14; Luis Relat (CANMC), Jaume Pujol (LMCE), Alfred Prieto (CANMC), Jordi Beascoechea (LMCE), Anna Viador (CAEI), Inés Tornes (CAEI) i Anna Borras (MLEC).

El podi de Carla Grau, millor marca de la delegació catalana

Celebrades totes les proves d’aquesta 23a edició del Trofeu Borrufa, destaquem com a millor marca aconseguida el podi de la corredora del Club Esquí Terrassa Carla Grau que va pujar el segon esgraó en la prova de Súper Gegant i al tercer en la Súper Combinada, totes dues celebrades el passat diemecres 28 de gener. Grau va assolir la 17a posició a l’Eslàlom de dilluns i la 7a al Gegant de dimarts.

Pel que fa a la resta de corredors catalans destaquem també la 5a posició aconseguida per les corredores Carla Vilalta i Anna Viador a Eslàlom i Súper Gegant, respectivament. També la 6a de Pol Salvat, la 8a de Jordi Beascoechea i la 9a de Ramón Barrufet en proves d’Eslàlom.

Finlàndia lidera la classificació per països

La classificació final per països de la 23a edició del Trofeu Borrufa va quedar liderada per Finlàndia (491 punts) seguida d’Andorra 1 (355 punts) i França 1 (242 punts). Van completar el Top 5, Espanya 1 (195 punts) i Belgica 1 (191 punts). Es van classificar 35 equips de 29 nacionalitats.

Sobre el Trofeu Borrufa

El Trofeu Borrufa, que va arrencar el dilluns 26 de gener, ha acollit a 37 equips de 30 països amb prop de 230 participants. El 1993 es va celebrar la seva primera edició i des de llavors s’ha consagrat com un dels tornejos d’esquí alpí per a esquiadors de 11 a 14 anys més important. Es tracta d’una competició que cada any atreu nens i nenes, però també un gran nombre de persones que els acompanyen: entrenadors, representants de les diferents delegacions, pares i familiars. En total més, també concentra fins a 70 professionals del món de l’esquí i la competició que fan realitat aquest campionat.