Carla Grau i Pol Salvat els millors catalans de la 1ra fase Copa Espanya

Ha donat el tret de sortida les proves puntuables de Copa Espanya d’Esquí Alpí Infantil 2014-2015. 

Des del passat divendres 9 de gener i fins ahir diumenge 11, les estacions de Baqueira Beret i d’Espot han acollit la celebració de la 1ra fase de la Copa Espanya per a la categoria infantil U16. A Beret es van celebrar dos Súper Gegants el divendres, per continuar amb dos Eslàloms a Espot el dissabte i el diumenge, respectivament.

Carla Grau (C.E.T) i Ramón Barrufet (CAEI) es van proclamar Campiona i Sots Campió del primer Súper Gegant celebrat a Baqueria. Grau també va pujar al podi del segon Súper Gegant com a 2ona classificada, seguida en 3er lloc de la corredora de LMCE Carla Vilalta

Pel que fa als dos Eslàloms celebrats a Espot Esquí, Carla Grau (C.E.T) i Pol Salvat (CAEI) es van proclamar Campions en el primer, seguits en 2ona posició de Carla Vilalta (LMCE) i en 3er lloc de Ramón Barrufet (CAEI), qui també va fer la 2ona millor marca al segon Eslàlom d’Espot, seguit en 3era posició de Carla Vilalta (LMCE) i Pol Salvat (CAEI).  Aquestes dues proves celebrades a l’estació d’esquí d’Espot han conformat a més el 4t Premi Gran Pallars. 

Enllaços relacionats
Resultats complets