Carla Grau primera a la general de Copa Espanya Infantils I

El passat cap de setmana van cloure els campionats d’Espanya d’esquí alpí pertanyents a l’ última fase del Circuit Audi Quattro Cup a l’estació d’esquí de Sierra Nevada. L’eslàlom preparat pels Infantils II i la prova de Combi Race dels Alevins i els Gorrions es van haver de suspendre com a conseqüència d’una forta nevada.

Després de 22 jornades de competició, aquests campionats van ser l’ultima oportunitat que van tenir els corredors per aconseguir punts de cara a la classificació final de Copa Espanya d’aquesta temporada 2011-2012. 

Pel que fa a la categoria Infantils I femenina, destaquem la presència de corredors de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern ocupant el tres primers llocs. Així, la classificació final de Copa Espanya 2011- 2012 clou amb la corredora catalana Carla Grau del C.E.T. com a primera classificada de les dones amb 1086 punts, seguida en segona posició de la Carla Vilalta del LMCE amb 975 punts i en tercer lloc de la Paula Sellol del CANMC amb 931 punts.

Pel que fa als homes en aquesta categoria, les tres primeres places de la classificació han estat per a corredors de la Federació Aragonesa: primer el Marco Sanchez del FORMI amb 1260 punts, segon l’Ibon Mintegui del MAYEN amb 971 i tercer el Mikel Linacisoro també del MAYEN amb 946 punts. 

Les millors places catalanes de la classificació han estat per  l’Enric Cortes del CANMC (5è amb 757 punts) i el Sergi Barcons del LMCE (6è amb 736 punts).

Per veure la classificació oficial cliqueu a l’apartat disciplines de la nostra web.