Catalans a la Copa del Món Escolars de Gressoney (Italia)

Ahir al vespre, membres del Centre de Tecnificació d’esquí de fons de La Seu d’Urgell van començar a competir en un pròleg en estil lliure als Campionats del Món Escolars de Gressoney (Itàlia), organitzats pel CSD i la Biennal Internacional d’Esport Escolar (ESF) a través de la Rfedi.

Els esquiadors de fons catalans que hi participen ho fan en nom de l’Institut Joan Brudieu de La Seu, en el cas dels homes, i de l’Institut de Jaca en el cas de les dones (aquestes dependents del Cetdi d’Aragò). Aquest Aquests són: Julen Armendáriz (CEFUC) Mario Parodi (PEC) Bernat Galceran (PEC) Nil Llarden (ANEC) Oriol Llarden (ANEC).

Els Campionats del Món Escolars estan pensats per a que joves estudiants de tot el món s’enfrontin fora d’una competició per equips amb la finalitat d’obtenir el titol de Campió del Món d’esquí.  

La prova d’esquí mundial, que va donar el tret de sortida ahir amb les primeres competicions, es prolongarà fins el dissabte 10 de març. Segons el programa del Campionat, que es pot consultar a la web, les proves es disputaran al llarg d’aquesta setmana:

Dimecres 7

Eslàlom Gegant C1 (la pista de "David Leo" Gressoney-Saint-Jean)
NORDIC C1 i C2 (baix Estadi de Gressoney-Saint-Jean)
C2 SLALOM NIT (Track "David Leo" Gressoney-Saint-Jean)

Divendres 9

Eslàlom Gegant C2 (la pista de "David Leo" Gressoney-Saint-Jean)
RELAY NORDIC C1 i C2 (baix Estadi Gressoney Saint Jean)
SLALOM C1 – Gressoney-La-Trinité (Morgenroth Track Gressoney La Trinité) 

Cliqueu aquí per consultar la Web oficial dels Campionats del Món Escolars