Catalunya i Euskadi: les dues seleccions veteranes s’enfronten en un partit històric

foto

La pista de gel de Puigcerdà serà l’escenari aquest dissabte 1 d’abril a les 21:30 hores d’un partit d’hoquei gel sense precedents.

És el primer cop en la història de l’hoquei estatal en que les seleccions veteranes de Catalunya i Euskadi sortiran al gel per a enfrontar-se i decidir quin dels dos equips és el millor.

La selecció catalana estarà formada per 22 jugadors, 14 dels quals són del Futbol Club Barcelona i els 8 restants dels Veterans Gel Puigcerdà. Tots ells hauran de tenir complerts els 35 anys el dia del partit i no hauran d’haver participat durant aquesta temporada, com a jugadors, en competició o partit oficial sènior d’hoquei gel o d’hoquei línia.

Sota les ordres del seleccionador català, Javier Zapata, els jugadors que competiran sota l’estela catalana seran: en Carlos Quevedo, l’Antoni Estanyol, l’Agustí Guinot, en Salva Barnola, en David Salinas, l’Ivan Fernandez, en Daniel Hilario i l’Alex Rodríguez del Puigcerdà; i en Miquel Vila, l’Alberto Platz, en Marcel Pujol, l’Enrique Zapata, en Marcel Perarnau, en Jordi Gayà, en Toni Roig, en Jordi Bernet, l’Iban Anglada, l’Eduard Batet, l’Oriol Bisart i en Sergio Garcia del FCB. Ambdós porters seran del FC Barcelona, en Manuel Raventós i en Julio Puertolas.

El dissabte aquests jugadors tornaran a ser els protagonistes, ens faran recordar intensos moments de l’hoquei estatal i ens faran gaudir de valent.