Celebrada la Cursa Nocturna de la Lliga Catalana a La Pobla de Cèrvoles

Dissabte 19 de març es va celebrar a La Pobla de Cérvoles (Les Garrigues) la 2a cursa de Múixing Nocturna puntuable per a la Lliga Catalana de Múixing i Canicroos de la FCEH 2015-16.

El passat dissabte 20 de març es va disputar a La Pobla de Cérvoles (Les Garrigues) una prova més de la Lliga Catalana de Múixing i Canicross de la FCEH. En aquesta darrera carrera els participants van haver de superar un circuit de poc més de 7 quilòmetres, amb un desnivell de 142m., que va portar els corredors i els seus gossos des del Celler Mas Blanch i Jové fins a la Plaça Major de La Pobla.

Ja a la nit, el Teatre d’aquesta localitat de Les Garrigues va ser l’escenari de la festa final de la Copa, amb sopar i entrega de premis. Un acte presidit per l’alcalde de La Pobla, Jaume Estradé, pel diputat per la Diputació de Lleida i alcalde de Les Borges Blanques, Enric Mir, i pel delegat territorial de l’esport a Lleida, Joan Segura.

Campions i Campiones 

Es van proclamar Campions i Campiones d’aquesta cursa nocturna els múixers Victor Carrasco (AEM) en BMS, Santiago del Valle (GOSCAT) en BMSN, Francisco Justicia (AEM) en BMV, Marta Barrufet (CCLF) en BWS, Ariadna Lomeña (AEM) en DR4, Eloi Contreras (AEM) en DR4N, Oscar Lapeña (CET) en DR6, Javier Torres (GOSCAT) en CMS, Lluís Guilera (GOSCAT) en CMJ1, Carlos Andujar  (KNSTK) en CMVA, Toni Ferre (AEM) en CMVB, Lali Masriera (AEM) en CWS, Olga Álvarez (AEM) en CWVA, Marc Molera (GOSCAT) en SMS, Ariadna Samper (CCLF) en SWS2, Marta Ribé (AEM) en SWS2N, Ramón Armengol (CAEI) en SMS2 i Pablo Ruíz (CET) en SMS2N. 

Enllaços relacionats
Classificació completa
Classificació 10a Lliga Catalana Canicross (després de Cérvoles)
Classificació 22a Lliga Catalana de Múixing (després de Cérvoles)