Celebrat el 4t Canicross Vallbona d’Anoia

El diumenge 7 de febrer va tenir lloc una prova més de Lliga Catalana de la disciplina.

El Club AEM juntament amb l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia van organitzar el 4t Canicross Vallbona d’Anoia, puntuable per a la 10a Lliga Catalana de Canicross. La cursa va rebre la participació de prop de 50 atletes especialistes de la disciplina i va constar d’un circuit de 8,5 quilòmetres de recorregut.

Els primers classificats de cada categoria van ser Lali Masriera de l’AEM (32:54.26) en CMS/CWS; Natalia Camps del GOSCAT (44:07.71) en CMVA/CWVA; Lluís Guilera del GOSCAT (32:58.63) en CMJ/CWJ; Daniel Artero de l’AEM (29:21.02) en CMS/CWS; Carlos Andújar del KNSTK (32:56.65) en CMVA/CWVA i José Manuel Fernández (35:05.45) en CMVB/CWVB.

La propera prova puntuable per aquesta Lliga se celebrarà els propers dies 13 i 14 de febrer a Vallgorguina.