Celebrat el ja tradicional estatge de tecnificació de la FCEH a Jaca

Un total de 34 patinadors van participar a l’estatge de tecnificació de patinatge de velocitat que va organitzar la FCEH del 23 al 29 d’agost a Jaca. 

El passat 23 d’agost va arrencar al palau de gel de Jaca una edició més de l’estatge de tecnificació i transició de patinatge de velocitat organitzat per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), sota la supervisió de Sandra Gómez, seleccionadora de la Federación Española de Deportes de Hielo (FEDH).

La concentració va comptar amb la participació de patinadors del Barcelona Short Track i del Centre de Tecnificació de Short Track de la FCEH, la majoria per segon any consecutiu, i també amb la participació de patinadors de rodes procedents d’altres comunitats autònomes com ara Madrid, Aragó i València. 

L’estatge es va distribuir en dos grups, el propiament tecnificat i el grup de perfeccionament i transició. En primer va comptar amb els dos Sèniors de l’equip nacional (Roger Vallverdú i Victor Gómez) i els quatre júniors també de l’equip nacional (Rafael Heredia, Alex Nieto, Stephane Barberà i Nil Llop), i més patinadors tecnificats de la FCEH. En el segon grup el van integrar patinadors del Club Barcelona Short Track i d’altres comunitats autònomes que estant fent la transició al gel.

Ruben Llop, responsable de Short Track de la FCEH explica que ‘ha estat una setmana molt important pels nostres patinadors ja que ha representat el tret de sortida de la temporada amb 24 hores de gel de qualitat que faran que afrontin l’inici de la temporada, amb la primera competició a Amsterdam a principis d’octubre, amb les piles carregades de Short Track.’

Durant els matins els joves esportistes van realitzar dues hores de tècnica en gel i una hora i mitja de tècnica en sec (off-ice). Les tardes les van dedicar a entrenar sèries i velocitat durant dues hores més. Aquesta concentració d’estiu comença a ser una cita tradicional tant per als shorttrackers catalans com per als patinadors de rodes de la resta d’Espanya que s’interessen per aquesta disciplina esportiva sobre gel. 

Enllaços relacionats
Galeria d’imatges