Competició en família a Masella

Masella ultima els preparatius per a la Copa Catalana per a Famílies del proper 9 d’abril on cada conjunt familiar competirà unit per vèncer la prova.

Continua el mes d’abril amb una programació de curses d’allò més envejable tot i les altes temperatures que assolellen el Pirineu Català. Masella portarà aquest proper dissabte 9 d’abril una nova edició de la Copa Catalana per Famílies. La competició es disputarà a La Davallada i les famílies es jugaran les primeres places en quatre categories: matrimonis, pares-fills, germans i avis-nets. Les inscripcions per aquesta cursa, organitzada per la FCEH i Masella, restaran obertes fins aquest dimecres 6, on es requereix un mínim de dos participants per unitat familiar.

El divendres a la nit es farà el sorteig de dorsals i els clubs els recolliran dissabte de bon matí, per entregar posteriorment als seus membres participants. A les 08:30 Masella obrirà el remuntador TGV i tots els corredors podran fer les primeres baixades del dia mentre es preparen per a la prova. Acte seguit s’obrirà el traçat de competició per fer el reconeixement i a les 09:30 s’iniciarà la cursa, on només les combinacions familiars més ràpides es faran amb les places del podi.

Es tracta d’una data ideal per competir com a conjunt familiar i sobretot per gaudir de la jornada. Tots els participants que no posseeixin cap llicència de competició n’hauran de sol·licitar una de dia. I això si, tots els corredors formaran part d’una prova on la seguretat a pistes serà primordial, fent un ús obligatori del casc.

Més informació al web de la FCEH – disciplines.