Competicions de cap de setmana

Fins el moment, es mantenen totes les competicions previstes per aquest cap de setmana excepte els Campionats de Catalunya de SBS de Snowboard & Freeski, que ahir es van ajornar fins el 11 i 12 de febrer.

Quan a les proves d’esquí Alpí, demà dissabte tindrà lloc el 21è Trofeu Ciutat de Terrassa a Masella per a la categoria Infantil I Homes i Dones. Es disputarà dos Gegants, una dissabte i un altre diumenge a la pista La Davallada. Quan a la categoria veterans, es disputarà el 5è Trofeu UEC-Sants de la Lliga Catalana Andorrana a la pista Les Canals. Els Infantils II competiran al 6è GP CANM-C.

Pel que fa a esquí de fons, aquest cap de setmana dona el tret de sortida la 33a Marxa Beret amb la prova Sprint Salomon que tindrà lloc demà dissabte. Finalment, com ja és tradicional, Pirena Advance tancarà edició a la zona de La Molina, l’estació degana. Serà un matí d’exhibició, festa popular i reconeixement als múixers i esquijòrers que hauran aconseguit completar els 15 dies de ruta finalment. La festa final se celebrarà al Palau de Congressos i Esports d’Alp i començarà a les 11 hores.