Coneix les últimes tendències de l’esquí a Barcelona Moda Centre

Coneix les últimes tendències i el futur de l’esquí a Barcelona Moda Centre BMC SKI WEEK els dies 14 i 15 de febrer i gaudeix d’una cita imprescindible per als professionals del sector que vulguin compartir coneixement i intercanviar experiències i exposar els seus productes.

El programa formatiu del BMC inclou unes jornades formatives i es desenvoluparà en l’espai BM Cafè, situat a la sala polivalent de la 4 ª planta. En el mateix, s’abordaran aspectes de màxima actualitat per a aquest esport que, en les seves múltiples vessants, ha adquirit un rellevant auge en els últims anysMarques i detallistes podran obtenir, en les ponències i taules rodones previstes, una visió de les oportunitats que es presenten en el mercat de l’esquí i les estratègies que els permetran incrementar vendes i visibilitat. Entre d’altres, dissabte 14, el President de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern Oscar Cruz, donarà una conferència sota el títol Tendències i Evolució de la neu.

Aquest esdeveniment esdevè una
 magnífica oportunitat per ampliar i planificar estratègies; establir noves relacions amb altres professionals del sector i col · laborar per impulsar aquest àmbit esportiu.

Anima’t!

Cliqueu a sobre de la imatge per veure el programa de jornades formatives del Barcelona Moda Centre

Inscriure’s aquí