COPA DEL MÓN A GRANDVALIRA, cita per a tots els amants de l’esquí de competició

Els dies 10, 11 i 12 de febrer Grandvalira-Soldeu serà la seu de tres proves la Copa del Món Femenina d’Esquí Alpí, en el mític estadi de competició Avet de Grandvalira-Soldeu La mítica pista, seu de proves de Copa d’Europa, serà doncs l’estadi oficial de la Copa del Món d’Esquí Alpí Audi FIS Soldeu 2012.

La Copa del Món d’Esquí Alpí és el circuit internacional de competició alpina més important del món juntament amb els Jocs Olímpics d’Hivern i els Campionats del Món d’Esquí Alpí. El circuit, se celebra anualment i compta amb un calendari de proves masculines i un altre femení.

Aquesta temporada, la Copa del Món Femenina d’Esquí Alpí es va iniciar el 22 d’octubre del 2011. Al febrer arriba a Andorra-Grandvalira i finalitzarà el 18 de març sota l’organització de la Federació Internacional d’Esquí (FIS). Durant aquest període, les corredores han de fer parada a 21 dominis esquiables, els més prestigiosos del món, amb l’objectiu de sumar el màxim nombre de punts en cinc disciplines diferents: eslàlom, eslàlom gegant, super-G, descens i supercombinada.

+ info