Disputats el 20è Cargol de neu i al 17è Memorial Chichu Tauler

Aquest dissabte 16 de març el circuit Audi Quattro Cup d’Esquí Alpí ha arribat al seu tram final amb una doble cita en la categoria d’Alevins: el 20è Trofeu Cargol de neu a Masella i el 17è Memorial Chichu Tauler a Pas de la Casa, que han reunit a prop de 300 participants.

3 corredors del MLEC i un del CANM-C es van adjudicar les victòries al 20è Cargol de neu

El 20è Cargol de Neu, organitzat com cada any pel Club Alpí Nuria Masella Cerdanya (CANMC), va constar de la disputa d’un Gegant a la pista Davallada que va coronar com a campions en Alevins I als esquiadors del MLEC, Iu Vidal i Julia Farreres, i en Alevins II a Martina Krattli (MLEC) i Aleix Sellol (CANMC). El podi d’Alevins I, el van completar Jan Sule (LMCE) i Arianna Vilar (MLEC) com a segons i Marti Torrades (GRAN) i Sara Mitjans (CVC) com a tercers. En Alevins II, els segons classificats van ser Cristina Sentis (CANMC) i Jaume Pujol (LMCE), seguits en tercer lloc de Adriana Bisbe (CEAC) i Alfred Prieto (CANMC)

El Circuit Audi Quattro Cup va continuar diumenge 17 de març amb la celebració del 17è Memorial Chichu Tauler, organitzat pel Club Esquí Granollers i UEC Matarò i que va acollir la disputa d’una Combi Race (Circuit Esquí Cross) a la Pista Tubs de Pas de la Casa. Julia Farreres (MLEC), campiona a la prova de Gegant del 20è Cargol de neu, va tornar a pujar al primer esgraó del podi a la Combi Race d’aquest 17è Memorial. En categoria masculina, el campió va ser Ignasi Pla del Baño (UEC-M). Van completar el podi d’Alevins I, Adelaida Pallas (ECPCGR) i Jan Sule (LMCE) com a segons, i Sara Mitjans (CVC) i Aniol Torres (UEC-M) com a tercers. En Alevins II, triomf de Maria Ureña (LMCE) i Jan Isern (GRAN), seguits en segona posició de Lisa Vallcorba (CEVA) i Gonzalo Sisniega (ELIT)Ana Vidaor (CAEI) i Alvaro Chalbaud (CAEI) van quedar tercers.

Festa de la neu i entrega de premis

Per la tarda es va celebrar la denominada festa de la neu al Palau d’Esports i Congressos d’Alp on es va procedir al lliurament de trofeus de la cursa. Oscar Cruz, president de la FCEH, va estar present a l’entrega i va animar a tots els corredors “a seguir competint més enllà de la etapa d’Alevins” ja que aquests esquiadors i esquiadores és possible que el dia de demà representin al nostre país als Jocs Olímpics de 2022, a la seu dels quals opten Barcelona i els Pirineus.