Doble victòria de Nuria Pau i Juan del Campo al 3er Memorial Albert Pardo

Aquest cap de setmana 26 i 27 de gener, La Molina ha acollit la 3a edició del Memorial Albert Pardo, organitzat per la FCEH i patrocinat per Mundo Deportivo, en memòria del periodista de la neu mort fa tres anys.

Durant els dos dies de competició d’aquesta prova que forma part del calendari FIS, es van disputarar un Gegant, i un Eslàlom a la pista Roc Blanc, tant d’homes com de dones, a les tres diferents categories absolutes: Sènior, Juvenil 1 i Juvenil 2.

Tant en el Gegant com a l’Eslàlom els guanyadors del Memorial Albert Pardo van ser la catalana Nuria Pau del LMCE, en categoria femenina, i el basc Juan del Campo en categoria masculina. En la prova d’Eslàlom, els segons classificats van ser els catalans Alex Pons i Júlia Bargalló del CAEI, seguits en tercer lloc de la francesa Pauline Dalmau i el madrileny Diego Apraiz.

En la prova de Gegant, Júlia Bargalló del CAEI va a tornar a pujar el segon calaix del podi en categoria femenina, i pel que fa a la masculina, el segon lloc va ser per a Jordi Serra. Finalment, els tercers llocs del podi corresponents a la prova de Gegant van ser assolits per Diego Apraiz, que va repetir la posició aconseguida a l’Eslàlom, i la catalana Ona Rocamora del CAEI.

Enllaços relacionats
Resultats