El 19è Memorial Chichu Tauler tanca el circuit català d’Alevins

L’estació andorrana ha tancat el circuit català d’Alevins u10 i u12 amb el 19è Memorial Chichu Tauler organitzat pel club GRANUEC i que va reunir 230 inscrits.

El Memorial Chichu Tauler va arribar el passat 15 de març a la seva 19a edició i com cada any va ser la cursa que va tancar la temporada del circuit català de curses dels nens i nenes de 8 a 11 anys. La competició va reunir a tots els corredors Alevins catalans a Pas de la Casa i també va rebre la participació dels millors esquiadors i esquiadores u10 i u12 de tota Espanya, Andorra i del Pirineu Francès.

La cursa es va desenvolupar en la modalitat de Combirace, que va consistir en una primera part amb baixada individual per el circuit d’esquí-cross i va continuar entrant a l’estadi Francesc Viladomat on va finalitzar la cursa amb unes 10 darreres portes de gegant.

En u10 els guanyadors van ser Meritxell Dalmau del CANMC (42.37) i Aleix Aubert del C.E.T (42.65), seguits en segona posició d’Aura Coronado del MLEC (42.48) i Martí Cardeña del LLIVIA (43.91) i en tercer lloc de Ona Vidal del C.E.T (42.73) i Alejo Condimines del CANMC (44.99). En U12 els guanyadors van ser Mireia Casellas (41.26) i Martí Torrades del GRANUEC (40.07), seguits en segona posició d’Alexia Ferret del CAEI (41.35) i Conrad Sastre del GRANUEC (40.10) i en tercer lloc de Berta Galindo del GRANUEC (41.76) i Modesto Alvarez del CAEI (40.28).

En les darreres edicions la cursa havia format part del Circuit Audi quattro Cup arribant a acollir una gran participació, que el 2014 va arribar a 320 inscrits.